33 BEDESTE RÅD TIL AT RANGERE I CSGO (2021 UDGAVEN)

Klassificeringssystemet i CS: GO er en vigtig del af spillet. Det motiverer spillerne til at udvikle deres evner og nå højere niveauer.

Hver CS: GO-spiller kan lave fejl og stå over for visse vanskeligheder ved at prøve at få en højere rang. Derfor har vi samlet 33 nyttige tip, der hjælper begyndere og professionelle med at undgå almindelige fejl og få en højere CS: GO-rang.

1. Lær og øv spraymønstre i CS: GO

CS: GO virtuelle våben blev designet med deres virkelige prototyper i tankerne. Derfor har hvert våben i spillet et unikt sprøjtemønster og kompensation for rekyl. Hvilket fører os til en simpel erklæring: Hvis du vil være god til at skyde fra et bestemt våben, skal du forstå, hvordan man håndterer dets særlige kvaliteter, såsom sprøjtemønster og rekylkompensation. Læs vores guide til CS: GO spraymønstre for at finde ud af mere.

Forstå fordelene ved hvert våben, vælger du de rigtige positioner, og du navigerer hurtigere gennem kortet. Bare så du ved, er din heltes hastighed virkelig vigtig.

2. Kig fjender ordentligt (Hurtig / Wide & Jump / Jiggle Peek)

Typer af kig i CS: GO:

Hurtigt kig
Bredt kig
Jump Peek
Jiggle Peek

Der er flere muligheder for at komme ind på et sted og kontrollere, om en fjende er der. Valgmulighed nr. 1 er strafe før enter.

Hvordan kan man sikre en ordentlig fjendtlig kig i CS: GO?

Hvis du står rundt om hjørnet, skal du kort kontrollere stedet og derefter skjule dig straks rundt om hjørnet. Det er dog ikke nødvendigt at kigge efter din modstander på skærmen, men du kan bare kontrollere minimap og finde ud af, hvor din fjende er.

At gå til lang eller midt er en af de bedste måder at kontrollere, om din fjende har en riffel. Men du må hellere holde dig i live, mens du gør dette.

3. Kontroller Minimap Positions (Minimap Callouts)

Permanent minimap-kontrol er et must for hver CS: GO-spiller. Sørg for at gøre dette en gang om 15-20 sekunder. Eller endnu bedre, hvis du gør det oftere, en gang i 5-10 sekunder. For bedre at kunne navigere på kortene bør du helt sikkert læse artiklen om CS: GO alle infoudvidelser.

Denne tilgang giver dig indsigt i modstanderens holdtaktik og overordnede strategi, selv før du møder fjenden, der går foran dig.

4. Lær grundlæggende om CS: GO Team Play

En af de vigtigste detaljer for at sikre din hurtige placering i CS: GO er kommunikation mellem holdkammerater. Del altid information om positioner eller andre spiloplysninger, da det virkelig er nyttigt for hele holdet og især dig. Men sørg for at du ikke spammer og fortæller virkelig vigtige ting.

Din holdleder (kaptajn) kan foreslå, hvor og hvorfor holdet skal hen, men inden der træffes en ordentlig beslutning, skal et hold få opdateringerne fra alle holdkammeraterne.

Det er næsten umuligt at vinde en CS: GO-runde med selvfokuseret spillestil. Nå, måske er der altid en undtagelse – husk bare, at vi har spillere som S1mple. Men ikke desto mindre er det bedre at dele oplysningerne med dine holdkammerater. Vi vil sige, at det er nøglen til at vinde.

5. Husk om Flashbang Assist

Når du har tjekket positionen med strafe, vil du definere, om din fjende er i call. Brug flashbang for at gøre dit udseende mere effektivt for modstandere.

Flashbang efterlader ingen chance for at skjule eller vende sig, så din fjende vil blive blindet i en kort periode. For hver indtastning på hvert kort er der positioner til at kaste flashbangs effektivt. Nogle gange er du nødt til at smide en flashbang fra gyde til blinde fjender på en midten, og dette eksempel er ikke den eneste ikke så indlysende ting, når det kommer til flashbangs.

Analyser og definer alle positioner til flashbang-kaste på alle kort. Dette vil give en enorm fordel i spillet.

6. Brug klodser klogt (Master CS: GO Granater binder, kaster, pletter og grænser)

Granaternes effektivitet øges tættere på slutningen af runden. Det afhænger også af en bestemt sag, sikker ting, men lad os se på en strategi for at slå terrorister ud, når C4 plantes på Inferno’s plante B. Udover C4-plantning er der stadig tre terrorister i live. Der er ingen måde at vinde denne sag uden granater.

Hvordan giver du en granat i CSGO-konsollen?
giveweapon_hegrenade; brug våben_hegrenade – HE Grenade
give weapon_flashbang – Flashbang Grenade
give weapon_smokegrenade – Røggranat
give weapon_decoy – Decoy
give weapon_molotov – Molotov Cocktail (terrorister)
give weapon_incgrenade – Incendiary Grenade (CT)

Du skal altid tænke på, hvor mange granater der er tilbage inden for en runde. Og du skal altid tænke på, hvordan de resterende granater kan hjælpe med at vinde en runde. Brug dem klogt, for hver og en af ​​dem definerer muligvis en vinder af en runde … eller en vinder af en kamp.

7. Hold våben ved døden

Stop aldrig og lege indtil slutningen – er et godt motto.

Men nogle gange skal du stoppe, tage dig tid til at tænke over, finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Føler du det? Ja, vi taler om dit våben. Da det koster penge, og CS: GO-økonomien ikke er den nemmeste ting omkring, foreslår vi at være forsigtig med at bruge eller bedre sige at miste dit våben bare for at være sikker på, at du ikke overforbruger værdifulde CS: GO-dollars. For eksempel, når din holdkammerat er død, skal du slippe holdkammeratens våben et eller andet sted uden for kortet for at gemme det.

Brug for flere eksempler?

Hvis nogen fra det modsatte hold forsøger at redde våbenet, skal du smide det til den inaktive del af et kort (ud over et korts teksturer), så fjender ikke får det. Denne handling vil være egnet til tilfælde, hvor du:

Er i den numeriske fordel
Sørg for, at det vil skade modstanderens økonomiske situation.

Du skal også huske, at runde indtjening afhænger af, om du overlevede eller døde i runden. Spillere, der overlevede, tjener flere penge i runden. Så vær forsigtig, når du prøver at dræbe en fjende efter runden slutter – du kan miste penge til næste runde.

8. Når økonomi er praktisk

Læs om CS: GO Economy her. Inden du køber våben eller udstyr, skal du tænke på holdstrategien til runden: Hvem af holdkammeraterne går hvor og hvorfor, hvad der er nødvendigt for at udføre strategi osv. Først når du kommunikerer og forstår alt, kan du kontrollere din virtuelle bankkonto og købe ting og sager.

 

Hvor mange penge starter du med i CSGO?

Startbeløbet er:

Konkurrencedygtig tilstand – $ 800
Casual mode – $ 1000

Du har en tidsramme, inden du begynder at tænke, kommunikere og købe våben og udstyr. Det ville være at tage udstyr i betragtning ligesom våben, fordi du måske bruger alle pengene på en sød M4A1-S og derefter bare mister runden på grund af intet rustning eller defuse-sæt.

9. Øv dig Strafe og Strafe Jump

Korrekt positionering giver dig en fordel ved optagelse. Når du venter på fjenden på et sted, skal du kontrollere alle positionerne for at komme ind. Sid ikke bare lige og se på et punkt, bevæg kameraet og vær klar til hurtig adgang.

Strafing i den direkte shootout ville være en nyttig færdighed. Selvom det kan være bedre at forblive på position og skyde mere præcist, kan strafing forvandle dig til et uroligt mål. Men hvis du overhovedet ikke er så god til at skyde, skal du bedre lære at skyde ordentligt og præcist først, og først derefter fortsætte med at lære strafing.

10. Brug Bomb Defuse Kit

Defuse kit er et must for holdet. Dit hold skal have mindst 1-2 defuse-sæt, for undertiden defineres runde vinder med bogstaveligt sekunder.

Kontroller dine holdkammerater og find dem, der har købt defuse-kit. Du kan vælge sættet i tilfælde af en holdkammeraters død, og dette kan forbedre dit holds vinderchancer.

Husk: når bomben er plantet, har du sandsynligvis ikke tid til at finde døde holdkammerater med defuse-sæt. Så tøv ikke med at vælge dette fantastiske udstyr på forhånd! Og sikker på at købe det selv. 400 bucks kan definere vinderen!

11. Korrekte bombe plantning spørgsmål

Plant ikke uforsigtigt bomben, tænk hvordan du gør det ordentligt! Før du planter, skal du evaluere situationen, afveje omtrent hvor dine fjender kan være, og hvordan de muligvis kan skubbe dig ud fra planten. Planlæg backtracket på forhånd, og planlæg stedet for at dræbe en bombeudskyder fra et modstanderhold.

Hvor lang tid tager det at plante bomben i CS: GO?

Du har brug for 3 sekunder til at plante bomben i CS: GO.

12. Lær, hvordan du definerer bombe i CS: GO

Du er nødt til at lære et par tip for at undgå situationer med skydespil fra terroristerne, mens du afmonterer bomben. Lad os tage et eksempel. Falske defuse taktikker kan hjælpe med at lokke din fjende ud. Alt hvad du skal gøre er at begynde at desinficere bomben for at lade fjenden høre den specifikke bombe-desinficerende lyd. Efter en hurtig defusing-start skal du bare vente på, at din modstander dukker op.

Hvordan definerer du en bombe i CS GO?

For at desinficere bomben skal du komme tæt på bomben, flytte din skærm, indtil du ser direkte på bomben og holde E nede for at starte afluftningen:

Standart bombe defusing tager 10 sekunder
Bombeafbrydelse med defuse-sæt tager 5 sekunder

Brug dit teams numeriske fordel, hvis det er muligt, og gør det, når din holdkammerat defunkerer bomben. Du er nødt til at beskytte den desinficerende proces mod terrorholdets brand. Du kan også bruge røg inden plantning, så du eller dine holdkammerater ikke bliver et let mål.

Husk, at vellykket bombeafbrydning betyder automatisk sejr for terrorbekæmpelsesholdet, derfor skal du fokusere på det!

Hvor lang tid tager det at eksplodere i CS: GO?

Normalt tager det 35 sekunder for bomben at eksplodere (i konkurrencemåde). Men timingen kan justeres mellem 10 og 90 sekunder.

13. Brug Boost and Run Boost Tactics

Du kan bruge boosttaktik på så mange CS: GO-kort. Boost kan træne for at overraske fjender, da du kan få en bedre position ved hjælp af dine holdkammerater. Den position, du har, er helt sikkert fantastisk til observation, og sikker på, at den er fantastisk til at dræbe modstandere. Med boost-taktikken kan du skyde fra virkelig ukendte positioner og overraske et fjendtligt hold.

Korrekt anvendt boost-taktik kan forvirre dine modstandere og give dit hold en øget numerisk fordel inden for en runde.

14. Indtast et sted fra forskellige sider

Udover boosttaktik er der mange geniale måder at dræbe et fjendtligt hold på. Popblink, at kaste to eller flere granater til samme sted eller gå til en position fra forskellige måder på samme tid kan forbedre din spilstrategi og sikre vinde af runde eller kamp.

Husk, at det kun går at gå til en position på forskellige måder, hvis du optræder problemfrit som et team.

15. Gem bomben. Skynd dig ikke fremad

Skub ikke aggressivt, hvis du er bombeholder, og tag bomben ud, når du er på et plantningssted.

Hvis du nærmer dig et anlæg, skal en bombeholder komme ud på anden eller tredje plads. Der er tilfælde, hvor bomberbæreren først bliver skudt, og en bombe mistes. Ikke rigtig tabt, det er bare et terrorbekæmpelseshold, der nøje overvåger det. Kom ud og tag det? Ikke den sikreste plan omkring.

16. Genindlæs et våben inden rush

Problemer med et tomt våbenklip sker for alle. Det sker selv med professionelle spillere. Du ved, djævelen er i detaljerne, så vær opmærksom på ammunitionstilstanden. Det er bedre at genindlæse dit våben, inden du viser dig på positionen.

Selvom et våbenopdatering tager lidt tid, kan det stadig definere vinderen af ​​runden. Og du ved, en tabt runde kan definere vinderen af ​​kampen. Så vær forsigtig, og kontroller ammunitionstilstanden permanent.

I nogle tilfælde skal du genindlæse dit våben, når der er ⅓ eller færre kugler tilbage. For eksempel, hvis der er en shootout eller noget … skal du bare følge denne regel.

17. Kontroller fjendens positioner. Find en fjende

Hvis du spiller CSGO i lang tid og træner ret permanent, får du den nødvendige oplevelse. Denne oplevelse kan føre til ikke så indlysende ting i din taktik. For eksempel opdager du på et tidspunkt en simpel kendsgerning: i nogle tilfælde bør du ikke dræbe en fjende lige efter du har fået øje på fjenden.

Se dig lidt rundt, måske er det en fælde, eller måske er der andre fjender, der venter på dig og ikke ser dig. Bedre at dræbe dem på én gang, er det ikke?

“Ventende” færdigheder er faktisk en kunst, så hvis du kan lære at vente på det rigtige øjeblik og få mest muligt ud af det, når du ganske snart den højeste CS: GO-rang.

18. Gem dig selv med røggranaten

Mange CS: GO-spillere bruger Molotovs eller brandbomber til at sparke fjenden ud af positionen. Hvis du opholder dig i en position og ikke bevæger dig, vil du stadig modtage en skade fra disse våben. Brandgranater har flere antændelsesfaser. Hvert trin øger det brændende område, indtil det bliver umuligt at komme ud af ilden i live.

Der er dog en måde at tage mindst mulig skade på, når ilden er nær og allerede beskadiger.

Du skal skifte hurtigt til røggranaten, begynde at hoppe, mens du smider den under dine fødder. Ikke dårligt, ikke? Røg slukker ilden, og den har ikke tid til at blusse op og forårsage megen skade.

Hvor længe varer røggranater i CS: GO?

Røggranat begynder at rydde væk på det 17. sekund efter eksplosionen.

19. Kontroller fjendens positioner

Før du går ind på et sted, skal du kontrollere alle mulige fjendepositioner. Hvis du er den første, der kommer ind på stedet, kan en ikke-markeret position koste alle dine holdkammeraters liv (som følger dig i det øjeblik). Ikke så mange spillere forventer en situation, hvor den første allerede har passeret stedet, men så er der uventet brand bagfra.

20. Øv med CS: GO Wallbang-pletter

Du kan lave en wallbang – ikke nødvendigvis skyde gennem væggen, men også gennem kasser, vinduer, døre eller ethvert andet blokerende objekt på et kort – og øve det meget. Når du har defineret kortet til kampen eller til øvelsen, skal du kontrollere alle positionerne for shootout og kontrollere, hvilket våben der kan fungere på den bedst mulige måde.

 

Én shootout kan bestemme resultatet af runden og en runde … Ja, det kan trods alt definere vinderen. Så brug venligst alle mulige ting for at blive en vinder. Wallbangs praksis er en af disse ting.

21. Øv dig på vanvittige koblinger

Når du har “1 vs mange” sag, og du er den ene … Nå er det tid til at anvende “hvis du vil vinde en fjende, skal du tænke som fjenden” -strategien. Tænk på de foregående runder, og tænk. Selvom vi ved, at det er en svær ting at gøre, og du kan være lidt ivrig efter at prøve at vinde for alle holdkammeraters øjne. Men du kan gøre det! Skynd dig bare ikke.

Tjek en af de vanvittige cs go-koblinger:

Tænk på placeringen af dine fjender, tænk hvordan du ville handle i nøjagtig den samme situation, hvis du var på den anden side. Hvis du adlyder dit sind og ikke følelserne, kan du finde ud af den rigtige tilgang og træffe den rigtige beslutning for den korteste tidslinje.

Vundet koblingsrunde er en seriøs motivation og en stor opmuntring til et helt hold! Hvad mindre den vidunderlige følelse, den kan levere direkte til dig som vinder.

22. Vær forsigtig med 1 skud 3 dræbt sag

Sådanne tilfælde sker sjældent, men de sker. Og hvis du står over for dette, og du er offeret, åh … Det er ikke den bedste følelse for en CSGO-afspiller. Måske har du allerede gættet, men – 1-shot-3-dræber tilfælde er mulig, når holdet går i en lige linje, mens snigskytte fra det andet hold dræber alle med et rifleskud.

Ikke så mange rifler kan gøre sådan skade, men AWP kan helt sikkert levere dette. Hvis du og dine holdkammerater kommer ind i en farlig position og har mistanke om, at der kan være en snigskytte et eller andet sted, skal du ikke komme i kø! Periode.

23. Tag en hvile efter nederlag

Bliv ikke fortvivlet, og vær venlig ikke oprørt, hvis dit hold tabte kampen. Og prøv ikke at ordne tingene med det samme. Tag lidt hvile, måske en halv times eller en times hvile for at forestille dig alting igen, inklusive din seneste kamptaktik og beslutninger. Hvis du styres af dine følelser, sker der ikke noget godt i næste kamp. Det er som … garanteret.

 

Og hvis alt falder sammen en hel dag, så tag en pause til i morgen. Lav sker for alle, endsige e-sportsfolk eller spillere. Bare lad dem ikke overvinde dig. Chill et øjeblik, måske skift opmærksomheden på nogle andre ting. Ja, dit liv er fuld af andre ting!

Desuden er dit ratingfald ikke en let ting at rette op på hurtigt, og hvis du ikke opgiver at spille en dag efter en kæde af tabte kampe, vil du få værre konsekvenser for din CSGO-rating.

24. Giv aldrig op

Der er tilfælde, hvor du ikke behøver at gemme våbenet til næste runde, selvom du er et versus mange. Giv ikke let op, og gør dit bedste i alle mulige tilfælde. Denne tilgang vil transformere dine spilleevner og forbedre din spil dag for dag. Du kan vinde selv i nogle surrealistiske situationer. Og spørg efter dig selv efter hver runde: Har jeg lige gjort alt, hvad jeg kunne for at vinde runden?

Denne “aldrig give op” -regel fungerer ikke kun i en runde, men i de mest in-game situationer. Selvom dit hold mister det med en knusende score, er der alligevel stadig en måde at blive en vinder på. At vinde en kamp, ​​du troede, du har mistet, er en fantastisk, en vidunderlig følelse.

25. Træn din bevægelseshastighed

Hvis vi nu taler om at gå videre med CS: GO-runde … Du ved, dette nummer kan være et separat emne for en anden lang artikel. Lad os alligevel tage et øjeblik og formalisere et par definerende ting.

Hvert CSGO-kort har forskellig hørbarhed, så du skal øve meget på forskellige kort og nøje kontrollere specifikationerne for dem. På nogle kort kan du høre fjenden på grund af tynde mure eller på grund af træplader, der kan være rigtig høje, hvis nogen løber.

Hvordan ændrer jeg min hastighed i CSGO?

Der er csgo bevægelseskommando. Før du går ind, skal du vide, hvordan du åbner konsol cs go 2019. For at ændre en hastighed skal du skrive den næste kommando:

“Sv_maxspeed” – standardværdien er 320, men du kan ændre den til 500.

Lær at lytte. Løb ikke nær positioner, hvor dine fjender kan vente på dig. Brug løb til taktik: Hvis du vil snyde og forvirre en fjende, kan det være en fantastisk måde at gøre det på. Du kan lave noget støj på plante A og derefter flytte stille til et andet anlæg.

Sådan taktik anvendt på 4 + 1 taktik, når lurker stjæler fjendens opmærksomhed ved at lave støj på et anlæg, mens hele holdet flytter til et andet anlæg, hvor de vil have en numerisk fordel i forhold til det første anlæg.

26. Lær CS: GO Modeller Hitboxes

Når du sidder rundt om tønderne eller andre ting, der ikke helt dækker din helt, skal du lægge våbnene på gulvet (flyt skærmen i gulvet retning), så hitboks på din helt ikke er synlig for modstanderen.

Udover at skjule hitboxes har du også en bonus for ikke at blive blindet af en flashbang. Og når alt kommer til alt er det behageligt at lytte til enhver lille lyd, der kan betyde en fjendens bevægelse for dig. Og hvis der er kastet en blændende granat mod dig, skal du vente et par sekunder på at deaktivere dens blændende virkning, løfte dit våben og skyde.

27. Brug Skins, hvis du vil vise dine færdighedspoint

Et andet interessant emne er … din heltes udseende. Eller for at være mere specifik, udseendet af de våben, din helt bærer. Selvom det ikke direkte påvirker at få en bedre CSGO-rang så hurtigt som muligt, men det vil helt sikkert få dine fjender til at misunde dig eller endda frygte dig nogle gange, hvilket i et eller andet lys påvirker resultatet af en kamp. Uden tvivl, hvis dine fjender føler sådanne negative følelser, bliver dine chancer for at vinde dem højere.

Hvis du har en dyr og sjælden hud, viser det tydeligt andre dit spilforpligtelsesniveau. Dybest set kommunikerer en besiddelse af forskellige fantastiske skind en enkel besked: Jeg bruger denne sum penge på tingene i spillet, fordi jeg elsker dette spil. Og hvis nogen elsker noget, er der store chancer for, at nogen er ret gode til at gøre noget. Vi siger ikke, at det fungerer i alle tilfælde, men det fungerer i nogle tilfælde.

Desuden er det altid en fornøjelse at se på en specialdesignet smuk riffel eller kniv. Tjek og køb csgo skind .

28. Skift din position hver runde

Prøv at ændre din position hver efterfølgende runde, selvom du sidder eller går til den samme plante hver gang. Hvorfor er dette nødvendigt? Nå, din fjende vænner sig meget hurtigt til dine taktikker og positioner.

Hvis du virkelig føler kortet, skal du skifte positioner for hinanden på planter hver 3-4 runde. Det vil diversificere dit teams overordnede strategi, som vil forvirre fjender og ikke lade dem vænne sig til din spillestil.

29. At kende dit våben: Hvad og hvornår du skal bruge

Før en runde starter, skal du tænke på din position i den næste. Desuden skal du tænke på et våben, du vil bruge. Der er ikke behov for at bruge AWP på tætte afstande. Nære afstande definerer mobilitet som en hovedfordel, og desværre gør AWP ikke din helt mere mobil. Brug bedre XM1014 i stedet.

Hvert våben i CSGO kan være super effektivt, hvis det bruges i den rigtige sammenhæng. Du bruger en begrænset pulje af våben i matchmaking-tilstanden, men det betyder ikke, at du kan springe over at øve med alle tilgængelige våben. Du skal kende bestemte egenskaber ved alle våben for at være så effektiv som muligt under alle givne omstændigheder.

30. Gå CS: GO MM-træning inden rigtigt spil

Inden du spiller i MM-tilstand, skal du gå og bruge lidt tid på et CS: GO-træningskort. Dette er påkrævet! At spille på et træningskort giver dig mulighed for at træne skydetaktik og opvarmning lidt.

Forresten er Deathmatch-tilstand fantastisk til opvarmning. Hurtig respawns, hurtig våbenskift, permanente shootouts … Alle disse ting er perfekte til en start på et rigtigt spil med rigtige modstandere. Efter at have spillet med bots kan du være mere afslappet, mens du spiller med rigtige mennesker. Især hvis du er tilbage til CSGO, der spiller efter en lang pause. Men det betyder faktisk ikke noget – opvarmning er fantastisk for alle, Deathmatch er fantastisk til opvarmning.

31. Brug CS: GO-konsolkommandoer
Hvordan bruger du kommandoer i CSGO?

Inden du begynder at spille, skal du ikke glemme at kontrollere spilindstillinger og indstillinger sammen med CS: GO Console-kommandoer. For hvis du begynder at gøre det under spillet, vil der ikke ske noget godt. Hverken til spilindstillinger og præferencer eller til din CSGO-rang. Så vær klog og tjek alt på forhånd.

32. Korrekte lydindstillinger øger dine vindchancer

Valve har arbejdet hårdt på et lyddesign af CSGO. Du kan bare høre det, ordspil beregnet. Så hvis du undrer dig over, hvordan du kan rangere i CSGO, vil et af de vigtigste svar være at lytte. Lyt til dine fjender, til alle små lyde på kortet, og brug det til din spilstrategi.

 

At lytte nøje belønner dig med et reddet liv og vandt runder. Så vær venlig ikke at spille CSGO med musik på eller i stilhed. Brug bedre gode hovedtelefoner til at føle og høre alle lyde, det hjælper dig med at finde fjendens position.

33. Tjek CS: GO Pro-afspiller Tips og tricks

Professionelle cybersportmænd bruger tusinder af timer eller måske endnu mere på at spille spillet. De kender alle spilfunktioner og tricks for at have de rette færdigheder til at dræbe fjender og vinde kampe.

Hvilken opløsning bruger PRO CS-afspillere?

Mange Pro-spillere bruger opløsningen 1024×768 / 4: 3 / strakt.

Hvilken mus bruger de fleste CS GO-proffer?

Den mest populære pro-mus til cs go er Zowie EC2-A.

Hvilke tastaturer bruger CSGO-professionelle?

Det mest populære tastatur mellem cs go pro-afspillere er ZOWIE GEAR Celeritas.

Brug disse tricks, se pro-spillere, der spiller på streams, og anvend vundet viden i dit spil.

 

Gode tricks hjælper dig med at fange dine fjender på vagt, så du nemt kan vinde en runde eller en kamp. Prøv at anvende taktik fra professionelle spillere, eller opret dine egne. Det vigtigste, du skal huske på, er at du skal tage dine fjender ud af deres komfortzone. Denne tilgang garanterer succes.

Du kan også kontrollere pro CS: GO-spillerindstillinger og konfigurationer.

Konklusion

Alle disse tricks er ikke designet til at lære dig, hvordan du skyder ordentligt, eller hvordan du smider granater ordentligt, men hvis du kombinerer og anvender dem i den rigtige sammenhæng, kan de hjælpe dig med at placere dig i CSGO. Lær dem og prøv dem, og en dag får du helt sikkert den ønskede Global Elite-rang!