SÅDAN SIGTER DU BEDRE I CS: GO

Hvis du undrer dig over, hvordan du forbedrer dit mål i CS: GO, er du kommet til det rigtige sted. Vær opmærksom på, at det kan tage år for en almindelig CS: GO-spiller at forbedre sit mål. Vi kan dog tilbyde dig fem hurtige tip, der i sidste ende vil forbedre dit spil. Hold øje med denne vejledning, så bliver dit mål bedre på ingen tid. Hvis du også vil forbedre din samlede gameplay, skal du tjekke CS: GO-tip til begyndere, før du læser dette stykke.

 

  1. Crosshair-indstillinger og følsomhed

Din CS: GO-SIGTEKORN er sandsynligvis den vigtigste ting, når det kommer til målretning. Dette betyder, at du skal oprette dit eget brugerdefinerede hårkors, der passer dig bedst. Kopier ikke bare et hårkors fra en pro-afspiller, fordi det måske ikke virker for dig. Vi anbefaler at bruge den statiske version af SIGTEKORNET i stedet for den dynamiske, fordi det er bedre og mere pålideligt på så mange måder. For at holde dette kort bruger mere end 95% af pro-spillere det statiske hårkors, og de ved hvorfor.

 

Desværre kan vi ikke give dig flere tip som størrelse eller farve, fordi resten er op til dine egne præferencer. Hvert hårkors skal være en perfekt ramme for den person, der bruger det. Derfor bliver du nødt til at justere dine egne CS: GO-hårindstillinger. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, kan du låne et hårkors fra en professionel og tilpasse det lidt, så det passer til din egen stil. Download bare Crosshair Generator v3, et brugerdefineret kort med mange forskellige hårkors og justeringsværktøjer. Vær advaret; følsomheden kræver sin egen tutorial. Men du kan starte en god start, hvis du husker en simpel regel: “jo lavere følsomhed, jo højere præcision”. Men hvis du går for lavt, kan du ikke gøre noget. Se guiden nedenfor, som hjælper dig med at bestemme den perfekte følsomhed for din mus og musemåtte.

 

 

  1. Placering af SIGTEKORNET

Når du har oprettet dit personlige SIGTEKORN, er det tid til at lære at bruge det korrekt. Hver ny spiller, der aldrig har spillet et FPS-spil før, begår den samme fejl. De har en tendens til at vandre rundt og udforske kortet med deres hårkors sigter mod gulvet eller mod himlen.

 

Tip: dit SIGTEKORN skal altid indstilles til hovedskudniveau. Dette vil minimere din reaktionstid, og du vil meget mere sandsynligt ramme et hovedskud. Så find hovedskudniveauet og flyt ikke dit SIGTRKORN op og ned. Træk det bare til venstre og højre. Selvfølgelig bliver du undertiden nødt til at flytte det lidt op eller ned, hvis hovedskudniveauet ændres på grund af kortterrenget. Derfor ville det være godt at studere alle de bedste CS: GO-kort og lære headshotniveauet på alle placeringer på tværs af kortene.

 

Derudover skal du sørge for at målrette alle de typiske pletter på disse kort for at minimere din reaktionstid. Du kan også forkaste nogle fællesområder, men kun hvis du er sikker på, at fjenden er der.

 

En anden interessant ting, der helt sikkert vil forbedre din CS: GO-målsætning er at følge vægge med dit SIGTEKORN. Se bare videoen fra professionel spiller adreN, der lavede en grundig forklaring af denne sigteteknik og se selv.

 

 

  1. Optagelsesteknikker

CS: GO er et unikt spil, der har tre forskellige skydeteknikker. Du kan enten trykke, sprænge eller sprøjte. Og ja, du skal mestre dem alle tre, fordi de bruges i forskellige situationer, og at vide kun en vil holde dig tilbage.

 

Aflytning

Aflytning er den mest ukomplicerede teknik at mestre, da det kræver, at du kun affyrer en kugle ad gangen. Så sigte på hovedet og skyde et skud. Hvis du går glip af, skal du skyde en anden, simpel som den. Husk at du kun skal bruge denne teknik i mellem- og langtrækkende kampe. Det vil ikke gøre dig noget godt i slagsmål på tæt hold, fordi der er mere effektive teknikker at bruge. De største fordele ved at bruge denne teknik er høj mobilitet, lav ammunition og sjældnere våbenindlæsninger.

 

Bursting

Denne skydeteknik bruges i slagsmål i mellemklassen. Det er noget mellem at banke og sprøjte. Du skal skyde 3-4 kugler ad gangen og gentage processen, indtil fjenden er nede. Bursting er relativt let at kontrollere, fordi rekylen inden for de første par kugler er minimal, næsten næsten ingen. Derfor vil du bevare præcisionen, så længe du ikke affyrer mere end fem kugler i en sprøjteudbrud.

 

Sprøjtning

Sprøjtning er sandsynligvis den mest udfordrende skydeteknik at mestre i CS: GO. Du kan dog ikke kæmpe i korte rækkevidde uden denne teknik. Det er også nyttigt i situationer, hvor du skal bekæmpe flere fjender på samme tid. Dette spil har et andet sprøjtemønster for hvert våben, og du bliver nødt til at lære dem separat for alle de våben, du bruger. Det er ikke let, og det ville være bedst, hvis du starter med at lære at kontrollere de første ti kugler med hvert våben. Rekylen for de første ti kugler er ens for alle kanoner i dette spil, og du skal bare flytte musen ned. Når du har mestret det, kan du begynde at øve på mønsteret af

de følgende fem kugler og så videre.

 

  1. Måltræning

Ingen er født med et sådant talent for at være perfekte til dette spil ved første forsøg. Selv fagfolk skal træne hver dag for at bevare deres konsistens. Hvis du spekulerer på, hvordan du bliver bedre til at sigte, er praksis svaret. Du bliver nødt til at implementere en slags CS: GO-måltræning i din daglige rutine. Der er mange fællesskabskort, netop for det. Du kan enten downloade nogle af disse træningskort, hvor du kan øve dig mod bots eller bare tilslutte dig community-only-deathmatch-serveren for at træne med rigtige spillere. Du kan ikke begå en fejl; uanset hvad du gør, vil dit mål utvivlsomt blive bedre efter træning. Husk, at kun at spille konkurrencedygtig vil forbedre din spiloplevelse, men dit mål forbedres ikke så meget, fordi du ikke kan træne i en konkurrencemæssig tilstand.

 

For at spare tid er her de bedste kort til at øve hver skydeteknik:

 

Hurtig mål / refleks træning

Det bedste community-made kort til at træne aflytning. Dette kort giver dig uendelig mange bots, som du kan øve dig på. Bots vil bare løbe på dig med en kniv i hånden, og de kan ikke dræbe dig, da du er adskilt fra dem. Det er virkelig det perfekte kort til at træne dine vandhaner. Oven i det kan du vælge alle våbnene fra begge hold og endda træne flick shoot med AWP.

 

 

Recoil Master – Spraytræning

Kortet, du absolut bør prøve, er “Recoil Master”. Dette kort giver dig mulighed for at studere rekylmønstre og træne sprayer med hvert våben. Bare start med AK-47 spray; når du først har lært det, har du ikke problemer med andre våben.

 

Træning_aim_csgo2

Sandsynligvis det bedste kort at træne dine reflekser på. Det er ikke let, og det vil tage meget tid at forbedre din reaktionstid. Dybest set skal du integrere visse bevægelser i din muskelhukommelse, så det kommer naturligt. Den hurtigste måde at gøre det på er ved at træne på et community map training_aim_csgo2 oprettet tilbage i 2014. Dette kort giver dig mulighed for at prøve forskellige våben fra forskellige afstande, og det vil konstant gyde en rød prik inden for dit synspunkt, så du kan skyde. Du kan måle tiden for hvert forsøg på at se din forbedring.

 

 

  1. Kend dine våben

Du bør gøre dig bekendt med alle tilgængelige CS: GO-våben. Hvorfor det? Nå, forskellige slags våben har forskellige fordele og ulemper. For eksempel skal du stå stille, mens du skyder en riffel for at opretholde præcision. Hvis du løber og skyder med riflen samtidigt, vil du gå glip af hver kugle. På den anden side kan våben som SMG’er og pistoler bruges, mens de kører, og din præcision vil stadig være anstændig nok til at ramme målet. Som vi allerede har nævnt, har hvert våben et andet sprøjtemønster, så du bliver nødt til at vælge dine yndlingsvåben og lære mønstrene.

 

Typer af våben

csgo hud

Godt valg for begyndere

 

Det bedste valg for begyndere er SMG’er og haglgeværer. De er relativt lette at kontrollere, og du kan skyde, mens du løber uden væsentlige problemer. Ulempen ved disse våben er den relativt lille skade, de påfører. SMG’er er kun gode mod ubevæbnede modstandere, der ikke har nogen kevlar og hjelm. Det er det perfekte våben til anti-øko-runder. Når det kommer til haglgeværer, påfører de en stor mængde skade i tætkamp, ​​men er helt ubrugelige, hvis modstanderen er mere end 5 meter væk.

 

Det mest effektive våben

 

De mest effektive våben i dette spil er de primære, der bruges af professionelle, AWP, M4A4 eller M4A1-S og AK-47. AWP har ingen rekyl, men du kan ikke bevæge dig under optagelse. Du skal stå stille, og din kugle vil gå præcis, hvor du sigter. Det er ret dyrt, men dette one-shot-kill våben er meget nyttigt til at forsvare steder og såkaldte “lange” indgange. AK-47 og begge M4’er er de første våben, du skal mestre, fordi du bruger dem mest. De er faktisk den hellige gral i dette spil.

 

Det sværeste at sigte på

 

Når noget er svært at lære, betyder det ikke nødvendigvis, at det er det bedste. I det mindste er det tilfældet i Counter-Strike. Negev og M249 er uden tvivl de mest komplicerede våben at mestre, og det er bare ikke det værd i nogle tilfælde. Normalt bruger CS: GO-spillere dem til at undertrykke modstandere og forhindre dem i at skynde sig til nogle områder. Vi anbefaler, at du undgår at bruge disse våben i noget konkurrencepræget spil.

 

Handel på farten – installer DMarkets mobilapp fra Google Play eller App Store. Gå aldrig glip af fantastiske priser og unikke skind. Den bedste CS: GO, Dota 2, Rust og TF2 markedsplads er altid lige ved hånd