CALLOUTS & TAKTIK ANCIENT

CS: GOs seneste og kontroversielle introduktion til kortpuljen, Ancient, indeholder flere unikke elementer.

Da Train fjernes fra den aktive kortrotation i konkurrencedygtigt spil og erstattes med Ancient, bliver både veteran og nye CS: GO-spillere efterladt i en ukendt position. Mange spillere har talt på det ret forvirrende layout på dette nye kort, hvilket måske bare skyldes, at det er relativt ny introduktion i den levedygtige pool. I virkeligheden er Ancient ikke så forskellig fra mange andre CS: GO-spillere burde allerede være godt bekendt med bare med flere bøjningsgange. Her er vores tip til, hvordan du skal spille dette nye kort.

 

CT-opsætninger og mellemprioritet

Mens billedtekster stadig er stærkt omstridt på tværs af både professionelle og fans, vil det være de navne, der bruges i denne artikel til alle formål og formål.

Den tredobbelte gaffel i starten af ​​CT spawn kan synes at kræve en klassisk 2-1-2 opsætning over A, midten og B, men jeg anbefaler en variation af dette. Et sted har kun en unik entré langs gården og A-main, og derfor kan en enkelt spiller fungere som anker for dette sted. Kontrol over midten skal være en absolut prioritet for CT’er, ikke kun for at indsamle information, men også for at nægte terrorister en anden vej ind i A-bomben.

Efter dette kan CT’er muligvis finde at sende to spillere blandt de bedste. Måske kun sammenlignelig med Mirage, Ancient har en utrolig langstrakt midt, der kan give forskellige interessante kigemuligheder. En vigtig faktor at huske på, når du opretter i midten på CT-siden, er at du har en betydeligt hurtigere rute end terrorister.

Selvom mellemstyring kan mindske noget pres, er A-site stadig utrolig let tilgængelig fra angribere på T-siden. En gang på A-site er den første bemærkelsesværdige funktion, at den faktiske anlægsplacering er utrolig lille med meget åbne områder, der er sårbare over for angribere. For at bekæmpe dette kræver et websted meget nyttigt for at afværge angribere.

B-site har flere unikke funktioner. For det første er der to store obelisker, der optager et flertal af det sted, som de fleste B-forsvarere sandsynligvis vil kalde hjem. For det andet er en søjle midt i endnu en gang trangt bombsite. Med to indgange til stedet for T-side-spillere og masser af smalle korridorer, der modvirker at spille aggressivt, er dette utvivlsomt et vanskeligt sted at forsvare med måske at spille for genoptagelsen er den mere forsigtige strategi.

 

T-ruter og vigtige røgsteder

De tilsyneladende utallige vridende korridorer ud af T-spawn kan få dette kort til at virke som et mareridt i starten, men terrorister kan faktisk have en lettere tid til at tage og holde steder.

Den tidligere nævnte lette adgang til A-stedet gør det let for terrorister at vente på hjælpeprogrammet fra forsvarere, inden de stabler på stedet. Uanset hvor du skubber, vil værktøjet være utroligt vigtigt. En røg, der muligvis letter en A tager hurtigere, når du kaster en røg over templet, placeres forsvarere mellem en røgskærm, der dækker deres spawn og dig selv. Efter at have taget stedet, skal der investeres masser af hjælpeprogrammer for at forhindre genoptagelse, da mangel på mellemkontrol utvivlsomt vil resultere i flanker, der kommer fra tunneler.

B-stedet er fuldstændig fyldt med kvælepunkter, hvor træfninger her kunne afgøres udelukkende på baggrund af topfordel. Hvis du skynder dig B-stedet gennem hoveddørene og rampen, kan det være en fordel at stable op for at give masser af re-frag-kapacitet, hvis du bestrides tidligt. Vær utrolig træt af hjørner og kroge skabt af de to store firkantede sten, og invester værktøj som bløddyr for at rydde disse ud inden plantning.

 

Som tidligere nævnt på B-site, kan forsvarere finde det mere fordelagtigt at afspille siden fra starten og vælge genoptagelse, da det er forskellige ruter for at fange webstedsindehaverne. T-side-spillere kan let straffe denne passive playstyle med en let røg, der nægter kontrol over stedet og hindrer genoptagelsesevne. I det yderste højre hjørne af uden for B vil en springrøg blokere CTs primære indgang til stedet. En anden røg på trapper afskærer effektivt enhver konventionel indgang til stedet og efterlader kun hulen som den mulige indgang for CT’er.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

TAKTIK: KOMMER SENERE