CALLOUTS & TAKTIK

CS: GO information
Nedenfor er Total CS: GO’s samling af alle CS: GO-infoudvidelser fra populære og Active Duty-kort. Vores omfattende database indeholder i øjeblikket i alt 383 billednavne fra 8 kort.

I modsætning til andre steder at se infoudvidelser, er Total CS: GOs infoudatabase nøjagtig til de nyeste kortversioner (f.eks. Cobblestones seneste opdatering). Desuden er vores billedkort interaktive og tilbyder en liste over andre almindelige navne til en bestemt placering og en mundtlig beskrivelse af, hvor en billedtekst henviser til.

Billedtekster er ord eller sætninger, der bruges til at henvise til bestemte områder på kortet i kommunikation med dit team. For eksempel er billedteksten til det sted, hvor bomben plantes på B, “B-sted”, og billedteksten til, hvor terroristholdet gyder, er “T spawn” – disse er meget enkle og ikke-specifikke eksempler, men de skal give du en idé om, hvad en billedkunst er. At lære de fleste (eller endnu bedre, alle) forklaringerne til de vigtigste kort i CS: GO kan forbedre din gameplay. Du vil være i stand til bedre at forstå, hvad dine holdkammerater fortæller dig, og dine holdkammerater vil også være i stand til bedre at forstå dine opkald, hvilket fører til klarere og mere kortfattet kommunikation hele vejen igennem.

LINK TIL DE FORSKELLIGE CALLOUTS:

CALLOUTS DUST 2

CALLOUTS INFERNO

CALLOUTS TRAIN

CALLOUTS CASCHE

CALLOUTS MIRAGE

CALLOUTS COBLESTONES

CALLOUTS NUKE

CALLOUTS VERTIGO