CALLOUTS & TAKTIK CASCHE

Cache Callouts


Cache er et bombeafbrydelseskort (nedrivning), der blev introduceret til Counter-Strike: Source for 8 år siden, efter at være blevet designet og udviklet af Sal “Volcano” Garozzo. Det ligger i Tjernobyl, Ukraine. Mens vejret er solrigt, har kortet en meget kedelig fornemmelse af det, sandsynligvis skabt i vid udstrækning af sortimentet af grå bygninger og bunkere, der udgør dets omgivelser. Cache er relativt afbalanceret for både terroristerne og counterterroristerne og læner sig let til fordel for CT’erne i spil på højt niveau.

Nedenfor er et kort til alle infoudvidelser fra Cache-kortet i CS: GO. Hold markøren over placeringer på kortet for at se en skriftlig forklaring for hver region.

Midt – et centralt område på kortet.

Et sted – en af ​​to zoner til at plante bomben.

T Spawn – basen af ​​terrorister, de starter nye runder herfra.

A Lang – terrorister kan passere dette lange område, mens de flytter til et sted.

Knirkende – et rum nær et sted. Den har en blå knirkende dør, og nogle spillere fortæller, at de er på knirkende, hvis de forbliver i nærheden af ​​døren på et sted.

Hylster – eller Boost Boxes, et sæt kasser på venstre side af den knirkende dør (for terrorister der kommer ind i A Side derfra). Kun ved at hjælpe hinanden kan spillerne hoppe på disse kasser.

NBK – eller hegn, eller tæt ret, en professionel spiller NBK demonstrerede engang en fænomenal stil her, så dette hjørne af A Site er opkaldt efter ham.

Quad – et område omkring stakken med fire kasser på et sted. De er placeret i nærheden af ​​NBK.

En standard – det bedste sted at plante bomben på et sted. Det er praktisk for terrorister takket være forskellige beskyttelser fra mange sider.

Gaffeltruck – et område omkring gaffeltruckbilen på et sted.

Balkon – en balkon på et sted.

Highway – en smal vej fra midten til et sted.

Lastbil – terrorbekæmpere passerer denne lastbil, mens de flytter til et sted fra CT-haller.

White Box – et område mellem Mid og Highway, omkring en hvid boks der.

Sandposer – de lå nær Mid Roof fra siden af ​​CT Connector.

Mid Roof – spillere er på Mid Roof, hvis de er oven på bygningen nær Vents.

Ventilationsåbninger – de forbinder Mid og Checkers.

Cubby – et hjørne nær A Main, under Boost.

Boost – et tag overfor Vents, tæt på Mid.

Brikker – Ventilationsåbninger fører til dette rum. Denne billedkunst kommer fra gulvmønstrene.

Back Checkers – der er kasser inde i Checkers-rummet, og denne billedkunst refererer til området omkring dem.

Garage – den er placeret mellem Mid og T Spawn. Faktisk er dette virkelig en stor garage.

Dumpster – et rum mellem Garage og B Halls.

B-haller – terrorister kan passere dette rum på vej til B-stedet.

B Main – et rum nær B Site.

B Hovedkasser – nogle modterrorister gemmer sig bag disse kasser nær B Main fra siden af ​​Checkers

Solrum – fra B Hall kan spillere komme ind i dette rum og nyde maleriet af solen på væggen.

B Offen – et område, der forbinder Checkers, B Hall, B Site og Hell.

Pit – den ligger i nærheden af ​​B Ramp.

Headshot – et område nær B Ramp fra siden af ​​himlen. Hvis spillere krummer her, kan modstandere kun se deres hoveder ** – hvilken chance for hovedskud!

B Sted – terrorister er ivrige efter at plante bombe her eller på et sted.

B Standard – et sted med stort B, et standardplantningsareal.

Spray – eller Back Site, et rum bag boksene på B Site. Prøv at skjule dig her.

Luk til venstre – når terrorbekæmpere kommer ind på B-stedet, skal de kontrollere det venstre (for dem) hjørne af B-stedet. Nogle terrorister gemmer sig der efter plantning.

Heaven – eller Upper, en vej fra CT Halls til B Site, toppen af ​​en trærampe.

Blå – spillere er på blå, når de holder sig nær den blå mur tæt på himlen.

Rafters – en platform nær himlen.

Træ – det vokser på en platform tæt på helvede. Spillere kan hoppe til det.

CT Spawn – hvis du spiller for terrorbekæmpere, starter du runder her.

T Truck – terrorister passerer den og flytter til A Long fra deres spawn-område. Billedteksten refererer normalt til området bag trucken.

Flash Window – spillere kan blinke deres modstandere på B Site og kaste der granater fra Sun Room gennem dette vindue.

A Main – et stort lager, der forbinder A Long og A Site

Skabe – hvis spillere går ind i A Main fra A Long, vises de først i dette rum. Det har skabe indeni.

Kategori: Cache TAKTIK
Her kan du finde alle lag til cs go map Cache. Føj dit eget lag til vores database, eller læs bare alle eksisterende lag.

Første runde T site
25. juli 2019 af Trap
Første runde T-sted

4: go A main og få mange trin til at få 1 eller 2 drab, og drej derefter til garagen
1: hold B Main, men gå ikke derinde, bare hold en engel, så du kan få øje på CT’erne, der skubber B Main og går i garage

så skal du alle skubbe B Main og derefter gå
2 B-sted
1 CT
1 æske måske giftig
1 udluftningsrum

EZ Win

Cobble Strat
26. august 2018 af Samuel
Brosten: T-siden – (Pistolrunde) A: Kevlar B: Røg + Flash C: Røg D: CZ faldt fra C + Kevlar E: P250 faldt fra B + Kevlar 1. Kør en standard for at holde for enhver CT-aggression i 15 til 20 sekunder. (2 B 3 uden for midten) 2a. Derefter SpaZ og HAHA og Frost go B platform. I mellemtiden venter Opsrey og Ohms med en statue. Røg B plat og Frost vil lure rundt om røgen. Frosts job er at stoppe CT’erne fra at rotere. SpaZ går tilbage for at slutte sig til A (bombe) ved A længe efter at have ryget B plat 2b. I mellemtiden vil HAHA og Osprey fjerne mid og fare. Når det er klart, går SpaZ og Ohms lang A op. 3. Osprey ryger stik og blinker stedet, mens alle undtagen frost rammer stedet. Frost kan enten rotere tilbage for at droppe plads for at lytte efter info og stoppe rotationer eller kæmpe CT’erne ved B. CTSide: (1-1-1-0-2) (Lang, Mid, Drop, 2 Bsite) Midtspiller kaster et ryger der popper i B længe på vej ned til mellemdøre, I mellemtiden holder kattepersonen en aggressiv vinkel og venter på skubbet på katten. Drop-afspiller har en grundlæggende vinkel, der ser drop. En person på B sidder plat med en awp og venter på et valg og falder derefter tilbage til statuen. I mellemtiden sidder den anden spiller på kyllingekup og kaster en molly og en flash for AWPer at falde tilbage

TEAMS STRAT. ALLE ROLLER, DER BRUGES (AWP, LURK, ENTRY, REFRAG, SUPPORT)

Midt kontrol til B

købe:

3 ryger (måske 4 men unødvendige)

1 moltov

Blinker (så mange du vil)

Strat: (riffel)

2 personer kaster røg for ikke at gøre midtervæggen af ​​røg og et kaste den midterste hytte røg (sjældent antistof mod sandposer, men stadig.) Efter røgene blinker popkast (spar nogle til kryds og skub ud 1 spiller går oven på udluftningsområdet og ser en hvid kasse ud, hvis den ikke har molotov og venter på skubber, hvis de måske gør 5 sekunder, før rygerne afkøler nogen, der ryger mellem den hvide kasse og motorvejen, og skubber z. Hvis dit hold har en anden røgrøg fra lastbilen, og tag b (nogen forbliver z for lastbil og motorvejsflanke.) Ct vil mest sandsynligt til molotov himlen, så 2 personer gennem røg og løber tør for sted, og træet folk med gennem blinker til himlen mennesker. En person, der går himlen går brikker og rydder vinkler, så hvis det er klart eller han har dræbt mennesker, som han / hun ser b main for flanke. Den anden person forbliver blå boks gemmer sig bag røg (forudsat at de røget træ), så teamates blæser ud af træet og løber ud og ser. Så plant bombe. Hvis du har eventuelle forslag ms g mig på uenighed SourZ # 0302

Tak.

Cache T pistol runde

Alle køber lokke og smider dem foran B main, alle skal gå B, men i stedet for at skynde det stopper og ikke kigger og venter på, at de skubber, er der en 80% chance for, at ct’en skubber b og indsamler information, får dræber og skubber derefter alt sammen mod B

ez runde

Cache standard T-strat

Spil en normal standardopsætning, 2 B, en midt, 2 A (enten delt med A hoved og knirkende eller begge i A hoved) har bomben uden for garagen på begge sider (B eller A), få ​​dine A og B spillere til at arbejde ud på stedet på samme tid og prøv at tage begge sider. Lad midtspilleren (hvis den stadig er i live) tage bomben til det sted, der er ryddet. Hvis begge er ryddet, skal du vælge et sted og skubbe med de resterende spillere, du har

Pistol fantastisk strat
1. februar 2017 af zach
Det eneste krav er en røg og en granat.

Når du forlader T, skal du ryge Z og skubbe midt igennem. Midtspilleren bevæger sig derefter mod den hvide boks og vil enten leve og få en eller ingen drab eller vil dø af 5 glocks, der skynder sig midt. Blitz motorvej, skub derefter alle 5 spillere gennem Z-røg. Del gennem træ og himmel og tag B.

EZ vinder

IBP En pistol

4 køb rustning og bombeholder køber røg og dråber tec-9.

Røg Z og har 4 spillere tager midt hurtigt. Mens de tager mid bombeholder spiller passiv A main.

Når midtspillere er på motorvejen (kunne have en til at tage Z, men jeg ville ikke), skubber hovedspilleren på A og planter til main. Hold genoptagelsen. Profit!

 

T Pistol runde dobbelt falske:

4 spillere skal købe rustning, kun en fyr køber nogle nader (blinker og ryger)

Bombe skal kastes til den nade fyr

2 personer inklusive nade fyren går mod A Main, der laver støj, og 1 spiller mere skal gå mod squeeky (åbner døren, prøver at lave støj, men han skal ikke dræbes), mens 2 andre spillere holder B for skub, ikke krydser til sunroom og gør ingen sol

Picture of the Counter-Strike Globale Offensive Map Cache