CS:GO LAUNCH OPTIONS GUIDE 2021

CS: GO Launch Options giver mulighed for at starte spillet med de valgte tekniske indstillinger, såsom maks. FPS og tickrate for offline-kampe. Du behøver kun at indtaste dem en gang, og de vil blive anvendt til alle de følgende spillesessioner. I dette indlæg finder du en detaljeret liste over de mest nyttige startmuligheder for CS: GO.

Sådan indstilles lanceringsindstillinger i CS: GO
Åbn Steam, og gå ind i dit bibliotek;
Højreklik på CS: GO og vælg Egenskaber;
Vælg fanen Generelt, og tryk på knappen Set Launch Options;
Indtast kommandoer efter eget valg, tryk på OK, og start spillet.

Følg enkle regler, mens du går ind i CS: GO Launch Settings:

 • Start each command with – or +
 • Separate commands by spaces
 • Don’t use quotes – ” “

 

Brug af lanceringsindstillingerne er et godt alternativ til at indtaste CS: GO-konsolkommandoer.

Den bedste CS: GO-startindstillinger

Hver spiller er forskellig, så der er ingen indstillinger, der er absolut de bedste for alle. Spillet skal være behageligt for dig, og det ville være klogt at prøve sin standardtilstand først, vænne sig til det og først derefter begynde at ændre ting – du ved så, hvad du virkelig har brug for. I CS: GO er de bedste lanceringsmuligheder dem, der fjerner alle de tekniske ulemper, der er skræddersyet specielt til dig.

Alligevel vil vi gerne give dig anbefalinger om forskellige CS: GO-startkommandoer. Disse har vist sig at være de mest populære og nyttige blandt CS: GO-spillere. Kopier dem fra denne side og tidligere direkte i startvinduet.

+ fps_max 0 -nyd -høj -novid

Med denne kombination af kommandoer slukker du den maksimale grænse for FPS (+ fps_max 0); fjern understøtningen af ​​joysticks (-nojoy); sætte spillet i højeste prioritet for computeren (-høj); og deaktiver den korte startvideo.

Vi opfordrer dig til at tjekke hele listen i denne artikel for at finde dine egne bedste lanceringsmuligheder for CS: GO. Bare kombiner dem i en linje.

Den bedste CS: GO-startindstillinger for FPS

Frames Per Second (FPS) – dette er et ganske vigtigt aspekt for spillere. Jo højere dette indeks er, jo bedre er det billede, du ser på skærmen, men jo højere belastning bliver der på computeren. CS: GO-lanceringsindstillinger FPS er et værktøj til at forsøge at få flere billeder pr. Sekund til prisen for at fjerne mindre funktioner i billedet i spillet.

Brug kun følgende kommando, hvis du oplever problemer med FPS. Ellers ville det være bedre at holde sig til standardindstillingerne. For computere med lav effekt kan det måske hjælpe med at ændre dine grafiske indstillinger i spilmenuen først.

+ fps_max 0 + mat_disable_fancy_blending 1 + cl_forcepreload 1 + r_dynamic 0 -limitvsconst + cl_showfps 1

I denne kommandolinje fjerner du maksimumsgrænsen for FPS (+ fps_max 0); deaktivere forskellige kosmetiske træk i den virtuelle verden (+ mat_disable_fancy_blending 1); aktiver forindlæsning af alle virtuelle objekter, før en kamp starter (+ cl_forcepreload 1); sluk for dynamisk lyn (+ r_dynamic 0); limit vertex shaders (-limitvsconst); og aktiver visning af FPS under CS: GO-matches (+ cl_showfps 1).

Du kan kombinere disse FPS-kommandoer med vores sæt med de bedste lanceringsmuligheder.

Fuld liste over lanceringsmuligheder for CS: GO

Her er den fulde liste over startindstillinger. Nogle af dem er konsolkommandoer (dem der starter med +), men mange spillere foretrækker at starte spillet med dem aktive.

-fuldt – spillet starter i fuldskærmstilstand

Også:

-Fuld skærm
-vindue – CS: GO starter i et standardvindue. Det samme med kommandoerne -vindue, -start vindue og -sw

 • -noborder – spilvinduet har ingen grænser-x 333; -y 333 – placeringen af ​​CS: GO-vinduet på skærmen (x- og z-aksen)
  -w 1920; -h 1080 – du kan indstille den bedste opløsning til CS: GO
  -tickrate 128 – en krydsfrekvens for din offline server og matches med bots. Standardværdien her er 64. Forøg den for at få spiloplysningerne opdateret oftere. Større krydsfrekvenser kan overbelaste din computer
  + fps max 0 – spil uden begrænsninger på den maksimale CS: GO FPS. Brug din værdi til at indstille denne begrænsning, for eksempel + fps max 60 (eller endnu mindre for at have CS: GO FPS boost på forældede computere);
  + cl_showfps 1 – for at vise FPS CS: GO
  -høj – CS: GO får den højeste prioritet fra computeren
  -novid – spillet lanceres uden den korte startvideo
  -nyd – at deaktivere joystick. Dette mindsker belastningen på computeren lidt
  -console – CS: GO-udviklerkonsollen vil være åben efter lanceringen af ​​spillet
  -sprog engelsk – for at aktivere den engelske grænseflade til CS: GO. Du kan også bruge et andet sprog
  -opdater 144 – det er kommandoen CS: GO 144Hz. Brug den med den aktuelle opdateringshastighed på din skærm
  -tråde
  – indtast her antallet af CPU-kerner. Brug kommandoen, hvis din CPU har tre eller flere kerner (det er hvordan man laver CS: GO hurtigere via en enkelt handling). Det har muligvis ingen indflydelse, fordi spillet ofte gør det samme alene
  + r_drawparticles 0 – fjern partikler animation, så billedet bliver enklere, men ydeevnen forbedres muligvis

 • + cl_forcepreload 1 – computeren indlæser virtuel model og teksturer inden kampen, hvilket reducerer belastningen under spillet
  -nod3d9ex1 – for at deaktivere teknologien Direct3D 9Ex. Prøv at eksperimentere med denne kommando for at se dens reelle effekt på din computers ydeevne
  -lv – kommandoen fjerner blod og reducerer dermed belastningen på din computer
  -autoconfig – brug denne kommando til at rydde alle de brugerdefinerede indstillinger og vende tilbage til standardCS: GO Launch Options kan ikke gøre dig til en god spiller, men de kan hjælpe med at fjerne små forhindringer på din vej til spelsucces og høje CS: GO-ranger.Startmuligheder – FAQLad os svare på nogle ofte stillede spørgsmål om CS: GO Launch Options.Hvordan indstiller jeg startmuligheder?Åbn Steam, og besøg dit spilbibliotek. Højreklik på CS: GO, og vælg Egenskaber. På fanen Generelt skal du trykke på knappen Set Launch Options. Du vil se vinduet til indtastning af kommandoer fra denne artikel.Hvordan ændrer jeg min CS: GO-startindstillinger?Åbn vinduet til indstilling af startindstillinger (Steam-bibliotek -> højreklik på CS: GO -> Egenskaber -> Indstil startindstillinger), og rediger / fjern alt, hvad du vil.

  Hvordan nulstiller jeg min CS: GO-startindstillinger?

  Slet bare alt fra vinduet Set Launch Options.

  Hvordan ændrer jeg min CS: GO Løsning for lanceringsindstillinger?

  Her er en direkte kommando til dette: -w 1920; -h 1080 (tallene er til Full HD, så skift dem, hvis du har brug for det). Andre kommandoer kan være nyttige: -fuldt (afspil i fuld skærm), -vindue (afspil i et vindue), -noborder (fjern kanter til spilvinduet) og -x 333; -y 333 (indstil vinduespositionen på din skærm.

  Hvordan kører jeg en Autoexec i Launch Options?

  Dette spørgsmål henviser til en anden metode til at konfigurere spillet. Læs flere detaljer om dette emne i artiklen Sådan oprettes en Autoexec-fil. Faktisk kan du bruge de fleste af de samme kommandoer til Launch Options og Autoexec, og kun tegnsætning vil være anderledes. For eksempel cl_showfps “1” (formularen til Autoexec) og + cl_showfps 1 (formularen til Launch Options).

  Hvordan vender jeg min HUD tilbage til CS: GO?

  Du kan gøre det via Launch Options ved hjælp af kommandoen + cl_drawhud 1. I udviklerkonsollen har den samme kommando formen cl_drawhud 1.

  Mængden af ​​lanceringsmuligheder i Counter-Strike: Global Offensive kan virke imponerende og kompliceret, men de er ret enkle og enkle, hvis du selv har den grundlæggende oplevelse af spillet. For spillere, der ønsker at tilpasse forskellige aspekter af CS: GO, anbefaler vi at tjekke denne vejledning om sigtekorn-indstillinger