FPS i CS: GO – HVOR MANGE FPS HAR DU BRUG FOR??

Mange spillere rundt om i verden er blevet lidt besat af FPS-numrene. Det er ganske forståeligt – jo flere billeder pr. Sekund du har, mens du spiller et spil, jo smukkere og “tættere” bliver den virtuelle verden.

Situationen med Counter-Strike: Global Offensive er ikke så ligetil. På den ene side ser CS: GO-kort fantastiske ud med et meget højt indeks for FPS, og du har også nogle betydelige fordele ved hurtig synkronisering med serveren. På den anden side vil du ikke overbelaste din pc i denne konkurrencedygtige skydespil! En mindre teknisk forsinkelse kan føre til en tabt runde, en katastrofal kamp og endda et dårligt ry i online-samfundet.

For at forhindre tekniske problemer og demonstrere de bedste spillefærdigheder skal du muligvis kontrollere FPS eller endda justere nogle indstillinger i spillet for at opnå den bedste ydeevne. Denne artikel hjælper med at gøre det. Og det forklarer også, hvor mange FPS du har brug for i CS: GO.

Dit omdømme i spillet bygger ikke kun på drab og headshots, men også på dit virtuelle udseende.

Sådan vises FPS i CS: GO

Du kan bruge to metoder til altid at se en FPS-tæller i dit spil. Det er måske ikke nyttigt for evigt – men det kan hjælpe med at justere de bedste indstillinger for CS: GO på din computer.

Metode 1 – FPS i CS: GO og alle de andre Steam-spil

FPS in CS:GO

Du kan aktivere en FPS-checker til alle dine spil på Steam.

Åbn Steam-applikation.
Klik i den øverste menu Steam -> Indstillinger.
I det åbnede vindue skal du vælge fanen In-Game (i menuen til venstre).
Kig efter FPS-tæller i spillet Steam og indstil dets position på skærmen (øverst-nederst, venstre-højre);
For at se FPS-indikatoren tydeligt skal du markere Høj kontrastfarve.
Tryk på OK-knappen.
Metode 2 – CS: GO FPS-kommandoer

FPS console command

CS: GO-spillere kan gå dybere ind i indstillingerne i spillet ved hjælp af forskellige konsolkommandoer. Dette er enkle koder, der kan sættes i den specielle konsolskærm. Nogle af dem har direkte forbindelse til rammer pr. Sekund.

Så hvordan kan du se FPS i CS: GO gennem konsolkommandoer?

Sørg for, at konsollen er aktiveret i spilindstillingerne.
Tryk på tilde ~ på dit tastatur.
Indtast kommandoen cl_showfps 1.

Det er det! FPS-trackeren vises nu på skærmen.

CS: GO FPS-kommandoer

Rammer pr. Sekund er fortsat et populært emne for CS: GO-spillere. Især for dem der kan lide at prøve at kontrollere hvert eneste aspekt af spillet – for eksempel for at starte deres esportkarriere. Lyder dette som din spilstil ?? Så kig på denne detaljerede beskrivelse af CS: GO-konsolkommandoer FPS.

cl_showfps 1 – brug denne kommando til at aktivere FPS-overlay
cl_showfps 0 for at deaktivere FPS
net_graph 1 – Denne kommando giver spillerne mulighed for at se CS: GO FPS, men det giver også yderligere information, såsom din nuværende ping
net_graph 0 for at deaktivere denne indikator
net_graph 2 demonstrerer dine netværksdata
net_graph 3 giver information om computerens belastning

FPS console command net_graph

For ikke at gider med at indtaste CS: GO-konsolkommandoer hver gang du vil vise FPS, hvorfor ikke binde disse kommandoer til nogle taster. Se flere detaljer i artiklen The Best Binds for CS: GO.

Opret autoexec.cfg – åbn standard config.cfg i mappen Steam \ userdata \ yourSteamID \ 730 \ local \ cfg \ config.cfg ved hjælp af Notepad ++.
Tilføj dine bindkommandoer.
Gem filen i den samme mappe, men med navnet autoexec.cfg- mere info findes i artiklen Hvordan oprettes en Autoexec-fil? Måde til CS: GO Mastery!
CS: GO bind kommandoer til at vise / skjule FPS
bind + “cl_showfps 1”
bind – “cl_showfps 0

netgraph CS: GO er bundet til tasterne + og –

bind + “net_graph 1”
bind – “net_graph 0”

+ Og – vis og skjul nu FPS-tæller i spillet

Hvor mange FPS har du brug for?

Svaret her afhænger for det meste af styrken på din computer. Faktisk, med en god gaming-pc, der har et kraftigt grafikkort, skal du have den bedst mulige ydeevne, så nedenstående FPS-information hjælper kun med at tilfredsstille din nysgerrighed.

Følgende liste forklarer betydningen af ​​tal på FPS-indikatoren:

0-30 FPS – dette er en lav FPS CS: GO. Billedet er dårligt, og du kan opleve forsinkelser.
30-60 FPS – en normal situation for de fleste computere. Anstændigt grafik uden tekniske problemer.
60-100 FPS – et godt niveau. Verden ser smuk ud, og du er ret effektiv i multilayer (selvfølgelig, hvis du kan spille CS: GO godt)
100-300 FPS – meget god ydelse, fremragende grafik og fejlfri synkronisering med serveren.

Sådan øges FPS i CS: GO?

De fleste spillere vil have stammefri billedhastigheder, når de spiller Counter-Strike: Global Offensive. Følgende kommandoer kan hjælpe med at øge dit Frames Per Second-indeks på forældede computere – dette er ikke for at gøre billedet bedre, men for at prøve at forbedre synkroniseringen med serveren og forbedre din effektivitet i spillet.

r_drawparticles 0, func_break_max_pieces 0 – du vil ikke se forskellige små objekter på skærmen. Dette mindsker belastningen på computeren.
næseflashlys 0, r_drawtracers_firstperson 0, r_dynamic 0, mat_disable_bloom 1 – her vil der være meget mindre visuelle effekter fra optagelse.

En anden metode til at øge din effektivitet i CS: GO er at gøre hårkorset mere behageligt for din spillestil. Artiklen CS: GO Crosshair Settings skal være nyttige.

FPS console commands in CS:GO

 • fps_max 60 – Denne kommando indstiller den maksimalt mulige værdi af FPS. Det hjælper i nogle tilfælde med at få en bedre præstation. fps_max 0 fjerner alle begrænsningerne.For at tilføje forskellige kommandoer til spillet bruger nogle spillere CS: GO Launch Options.CS: GO FPS – FAQ
  Hvad er FPS i CS: GO?

  Rammer pr. Sekund – hvor ofte billedet opdateres på din skærm.

  Hvordan påvirker FPS spillet?

  Jo mere FPS du har, jo smukkere vil spilbilledet se ud. Du vil også se ændringer i spilsituationen hurtigere, hvilket betyder at du kan reagere hurtigere på dem og blive en bedre CS: GO-spiller.

  Hvordan kontrollerer du FPS i CS: GO?

  Brug konsolkommandoen cl_showfps 1 til at aktivere FPS-tælleren og cl_showfps 0 for at deaktivere den.

  Hvordan får du FPS-tælleren i CS: GO?

  Du kan aktivere FPS-tælleren til alle Steam-spil. Steam-applikation> Steam i den øverste menu> Indstillinger> In-Game> Steam FPS-tæller i spillet.

  Hvor mange FPS er normale?

  Det er svært at svare på, hvad der er en god FPS. Det afhænger af din pc. Alt der starter fra 30 er nok til at spille Counter-Strike: Global Offensive. Jo mere FPS, jo bedre.

  Frames Per Seconds vil ikke gøre dig til en bedre spiller – men de kan fjerne forhindringer for herlighed i spillet. For at forbedre dine færdigheder skal du stadig øve meget. Således bliver din beholdning fyldt med mange våben fra det tilfældige fald, inklusive nogle, som du måske ikke kan lide at bruge.