SÅDAN BLIVER DU EN GLOBAL ELITE RANG I CS:GO

En rang i Counter-Strike: Global Offensive er den bedste indikator for spillerens niveau. Hver dag konkurrerer tusinder af spillere til og forsøger at hæve deres rang i spillet. Selvom det kan være let at hæve rangen fra Silver til Gold Nova, er det meget sværere at stige fra Supreme Master First Class til Global Elite.

Der er 18 ranger i CS: GO, og kun 0,3% af spillerne når Global Elite. Find ud af mere information om ranks forklaring og erfaringsfordeling i vores artikel CS: GO Ranks – Alt hvad du bør vide i 2021.

For at få den første rang og hæve den med flere niveauer behøver spilleren ikke lægge en stor indsats og tid i spillet. De første sølvranger vises i din profil, når du har lært det grundlæggende og øvet lidt. Men hvordan tilslutter man sig den højeste CS: GO-rang og bliver en del af de bedste spillere? I denne artikel har vi udarbejdet enkle, men kraftfulde tip til at stige op til den højeste CS: GO-rang – Global Elite.

10 avancerede tip til Global Elite
Hvert sekund er vigtigt

Det er nok at kende en masse CS: GO kortlægger udkald, hvis du vil have en lav eller mellem rang. Det giver dig viden til gud og rentabel kommunikation med dine holdkammerater. Men hvis du ønsker at få den højeste ringede, skal du kende hele tiden af ​​bevægelser på tværs af kortet.

Kendskab til tid vil hjælpe med at forudsige fjendernes udseende. Du vil være svær at bedrage med et falsk rush, og du vil være foran dine fjender. Lær og øv dig med al timing af bevægelser på de kort, hvor du spiller.

Gentag og forbedr dig selv

Dette tip fungerer ikke kun med CS: GO, men med alt i livet. Gør noget, se på dine fejl, rette det og gentag. Gør det igen og igen for at blive en rigtig professionel. Det er den store forskel mellem en god spiller og den bedste spiller. Den gode spiller vil bare lære at spille godt, men pro-spilleren ønsker at spille fremragende uden fejl. For umiskendeligt spil skal du rette alle de situationer, hvor du føler dig usikker.

Den bedste praksis i CS: GO er at downloade gentagelsen af ​​din kamp og finde øjeblikke med fejl. Se hvad du gjorde på disse øjeblikke, og tænk over, hvordan du kan undgå det i fremtiden.

Bevægelser med lave rækker

Ja, det er det rigtige navn på spidsen: bevægelser med lav rang. En af forskellene mellem spillere med lav rang og høj rang er fjenderne. Mange fjender i de højtstående konkurrence kampe er den over dygtige person. De har god viden i spillet og tænker som højt kvalificerede spillere.

Alle spillere tager hurtige beslutninger baseret på deres erfaring, så når du spiller mod en spiller på højt niveau, tror du, at de vil fungere som en rigtig professionel. Hurtige og hensynsløse handlinger kan overraske dine professionelle fjender, især hvis disse handlinger understøttes af dine høje spilfærdigheder.

Dit hurtige rush eller peak uden flashbangs kan overraske dine fjender. Nogle gange kan bevægelserne som en spiller med lav rang give dig en højere fortjeneste end nogen pro-taktik.

Vi har samlet de fulde oplysninger om alle CS: GO våbensprøjtemønstre. Find ud af, hvor du skal skyde med hvert våben i vores artikel CS: GO Spray Patterns.

Vælg dine enheder

Uden øvelse opnår du ikke gode resultater, og ingen spilmus dræber fjender for dig. Men velplukkede enheder hjælper dig med at komme hurtigere og lettere op til en Global Elite.

 

Vi har forberedt to store artikler med The Best Gaming Mouse og Top Gaming Keyboards, hvor du kan finde mange populære gaming-enheder med forskellige kategorier af priser og tekniske funktioner.

Lav et tvangskøb som en rigtig mand

Jeg er sikker på, at mange mennesker, der læser denne artikel, ikke behøver at få at vide, hvad der er økonomi og tvangskøb. Tippet er, at du skal overraske din fjende med et tvangskøb, når han ikke forventer det. I situationer, hvor dine fjender er sikre på, at du har et øko, skal du i stedet slippe alle dine penge til tvangskøbet.

Denne måde er måske ikke for hver runde, men du kan bruge den flere gange pr. Spil og være sikker på at den kommer til at fungere for dig.

CS: GO-konsollen hjælper dig med at tilpasse alt i spillet. Vi har udarbejdet den største CS: GO Console Commands Guide til at fuldføre dine indstillinger i spillet.

Kør Boost Tactics

Jo højere spillernes rang, jo mere populær bliver boosttaktikken. Boost arbejder ikke kun for at komme til Global Elite, men for hver rang fra sølv til pro-spillere.

Når du er i høj række, er det vigtigt altid at huske, at dine fjender vil misbruge et løft hele tiden. Lær og kontroller alle positioner, hvor booster kan findes, og glem det ikke. Selv professionelle spillere glemmer at gøre det nogle gange.

Pro-spillere er højere end Global Elite

At holde styr på esports-scenen er en god hobby, der giver dig mange forskellige tip og løsninger fra de bedste CS: GO verdensomspændende spillere. pro spiller bruger tusinder af timer i spillet for at finde nye funktioner og spiltricks. De, der følger pro-spillerne, tager den bedste taktik fra dem at bruge.

Jeg er sikker på, at pro-spilleren er den sidste rang i CS: GO efter Global Elite. Det er dem, der sætter trends og viser, hvordan man spiller mest effektivt i forskellige spil situationer. Disse fyre er virkelig sindssyge, se bare på dette.

Ud over det faktum, at du kan følge spillene om pro-afspillere, kan du bruge deres forud indstillinger og konfigurationer. Find ud af Configs for de mest populære CS: GO Pro-afspillere i vores artikel.

Misbrug af muren og røgskud

Der er flere forskellige måder at håndtere skader på din fjende i CS: GO. Mange mennesker, der læser denne artikel, ved, at nogle af væggene, skufferne og dørene i spillet kan skydes med et våben. Men kun få spillere misbruger disse på måder, der handler med skader.

Lær stedet på kortene, hvor du kan skyde for at skade dine fjender og misbruge dine konkurrencemæssige kampe. Med tiden vil dette give dig nogle vigtige drab.

Du kan skyde ikke kun vægge eller døre, men også gennem røggranaten. Højtstående fjender venter på skud i røg, men de ved ikke hvornår eller hvor du skyder.

Med røggranater kan du gøre andre interessante ting. I nogle positioner kan du se fjenden gennem røg, mens han ikke ser dig. Det afhænger af, hvilken type kort du spiller, og der er ikke mange sådanne positioner i spillet, hvor du kan gøre det, men de er der. Lær dem og brug dem til din fordel.

Give op

Det er selvfølgelig en vittighed, men så træt som jeg er af denne kliché hjælper det virkelig. Giv aldrig op !!! Det er meget meget at finde styrken til at fortsætte med at spille, når du har mistet al tro og håb. Men du bliver nødt til at finde det. Hvad jeg gør, hjælper denne video mig med at forstå, at der ikke er noget, der hedder en desperat situation.

Prøv at gøre dit bedste i hvert øjeblik i spillet, især hvis vi taler om konkurrencedygtige kampe. Dit teams sejr skabes fra de øjeblikke, hvor du og dine holdkammerater overgår dine evner.

Hej knægt. Kunne du tænke dig at sove?

For at nå den højeste rang i spillet bliver du nødt til at bruge meget tid og kræfter. Jo højere du er i rangerings systemet, jo mere energi mister du efter hvert spil (uanset om du vinder eller taber). Så du får brug for en god hvile endnu mere end før.

 

Mist aldrig din hvile. Og det er ikke din mor eller din far, der fortæller dig dette, det er råd fra den samme spiller som dig. Indånd frisk luft, og hvil vores øjne efter hver kamp. Dette vil tilføje styrke og energi til dine fremtidige sejre, tro mig.

Det var vores tip til, hvordan man blev den højeste CS: GO-rang. Jeg håber, at nogle af disse råd hjælper dig med at komme til Global Elite, men selvom dette ikke sker, skal du ikke blive ked af det og huske, det er bare et spil.

Hvis du ikke har nok af disse tip og vil have mere, er her vores 33 tip til, hvordan du hæver din rang i Counter Strike: Global Offensive. For at udvikle dine CS: GO-indstillinger med forskellige bindinger, læs vores CS: GO-bindingsguide.