MUSINDSTILLINGER OG FØLSOMHED: VEJLEDNING

Ønsker du at få flere sejre i CS: GO? Vi vil tage det som et “ja”, for det vil alle sikkert have! Så lad os finde ud af, hvordan man laver en sådan drøm. For at vinde mere forventes det, at du skal øve meget, absorbere evig visdom fra CS: GO-guider og lære af pro-spillere ved at se esports-turneringer. Men på et eller andet tidspunkt kan dette blive en lille besvær, som at tage en forkert sko på, som ikke tillader dig at vokse som spiller. Det kan være et tegn på, at du er klar til at dykke ned i CS: GO-musens indstillinger og opdage, hvad der er den bedste DPI inden for spil.

Din mus er dit primære våben i spillet. Du holder det i din hånd, og disse bevægelser i den virkelige verden bringer (forhåbentlig) masser af drab i den virtuelle. For begyndere er standardmusfølsomheden god nok til at begynde at føle spillet ordentligt. Herefter skal du muligvis justere alt og kigge efter dine personlige bedste CS: GO-indstillinger.

Denne artikel forsøger ikke at dække hele emnet for spilindstillinger. Det beskriver simpelthen emnet for musens indstillinger og følsomhed i CS: GO. Det er altid en god ide at lære ting gradvist, en ad gangen.

Men inden vi går ind i kampen om CPI vs DPI, lad os stille dig endnu et spørgsmål – Vil du se stilfuld ud i shootout-kampe? Endnu en gang tager vi det som et “ja”! Forøg din spilstil og fremhæv din unikke personlighed med CS: GO-skind! Køb dem på online og fyld din beholdning med de bedst mulige varer!

Hvad er musefølsomhed?
Du kan ikke få musen til at sigte bedre gennem spilindstillingerne alene. Og du kan bestemt ikke ændre sin fysiske form for at få det til at føle sig bedre i din hånd. Så hvad kan du så gøre?

De fleste mus indstillinger handler om CS: GO-følsomhed. Jo større en fysisk bevægelse er nødvendig for at udføre den samme handling næsten, jo mindre følsom er den. Pro CS: GO-indstillinger er baseret på lav følsomhed.

Hvad er CPI? Hvad er DPI?
Disse to udtryk betyder praktisk talt den samme ting.

DPI er prikker pr. Tomme. Det betyder, hvor mange gange musen informerer computeren om dens bevægelse gennem en fysisk tomme.

CPI er tæller pr. Tomme. Dette er bare et andet navn til DPI fra mus, så brug en af ​​dem. DPI er lidt mere populær.

Hvad er den bedste DPI / CPI for CS: GO?
De fleste esports-professionelle bruger lav følsomhed, så det anbefales at følge et sådant eksempel, hvis du planlægger at starte din egen CS: GO-karriere eller bare spille bedre.

Lav følsomhed er 300-1000. Og CS: GO pro følsomhed er omkring 400. Prøv at lege med sådanne indstillinger. Høj følsomhed er 1000-3000 +. Brug det kun under særlige omstændigheder. Det er ikke godt for et skydespil.

Tag en beslutning om din personlige CS: GO bedste følsomhed efter at have haft en ordentlig øvelse i spillet. Tag dig tid til at lege med nogle specifikke indstillinger, og skift dem så for at mærke forskellen.

Måske er problemet slet ikke følsomhed? Derefter kan du finde dine svar i artiklen Ofte stillede spørgsmål om CS: GO

Sådan beregnes ægte CS: GO-følsomhed for mus?
Spillet kan multiplicere din muses grundlæggende DPI – du finder indstillingerne i spilmenuen. Ægte følsomhed er den sidste parameter, du har i det aktuelle spil.

Mus DPI ganget med musens følsomhed i spillet er den virkelige følsomhed i CS: GO. For eksempel er din mus DPI 300 og spilindstillingen for følsomhed er 2-300 * 2 = 600.
Så det er sådan at øge musens følsomhed (hvis du har brug for det af en eller anden grund) eller gøre det lavt – og ændre spilfølsomheden.

Sådan justeres musens følsomhed?
Spillet giver to metoder.

1. Skift følsomhed gennem spilmenuen
Gå ind i indstillingerne, og åbn sektionen Spilindstillinger. Se her for fanen Tastatur / mus. Du finder:

Reverse Mouse – for de fleste spillere er det bedre at slå denne funktion fra
Musefølsomhed – multiplikatoren for DPI for at gøre musens virkelige følsomhed i CS: GO
Rå input – slå den til for at ignorere Windows-musens indstillinger
Mus acceleration – for at øge musens bevægelser. Du har ikke brug for dette med en god spilmus
Acceleration Beløb – værdien af ​​den tidligere funktion
Når standardindstillingsmenuen ikke er nok, skal du muligvis bruge CS: GO Launch Options.

csgo musens indstillinger
2. Skift CS: GO-musesensitivitet gennem udviklerkonsollen
Der er en hel række CS: GO-konsolkommandoer til at ændre musens indstillinger.

Først skal du åbne udviklerkonsollen. Tryk på tilde-knappen for dette – ~. Sørg for, at udviklerkonsollen er aktiveret i menuen Spilindstillinger.

Indtast derefter en af ​​disse kommandoer for at finde din bedste CS: GO-følsomhed:

følsomhed 2,5 – indstil følsomheden eller DPI-multiplikatoren.
m_rawinput 0 – værdien 0 slukker Raw Input-funktionen, og værdien 1 tænder den igen
m_customaccel 0 – for at slå (0) fra eller til (1) mus acceleration.
m_customaccel_scale 0,07 – accelerationsværdi.
csgo musefølsomhed
Du kan også bruge nogle ekstra konsolkommandoer til musens indstillinger i CS: GO (disse er ikke helt så vigtige, det handler snarere om finjustering):

Den bedste mus til CS: GO

Spilfølsomhed er kun en del af processen. Begræns ikke alt til det! Vær også opmærksom på CS: GO-indstillinger for hårkors og (naturligvis) til musens kvalitet.

Vi anbefaler disse produkter, hvis du leder efter den bedste mus til CS: GO (men faktisk vil de fleste andre mus fra disse berømte producenter være et meget godt valg):

best mouse for csgo

  • Logitech G900 Chaos Spectrum
  • Razer Basilisk
  • SteelSeries Rival 600
  • Roccat Kone EMP
  • Corsair M65 PRO RGB

The Best Mouse Pads for CS:GO

best mouse pads for csgo

  • Corsair MM800 Polaris
  • Logitech G440
  • Razer Sphex V2